Auti logo.png

Over de avond

Auti Kafé Het Auti Kafé is voor jongeren met ASS en is bedoeld om op een veilige, rustige manier contacten te kunnen leggen met elkaar. Het is soms best eng of moeilijk om dat te doen, daarom zitten deze avonden zo in elkaar dat iedereen op zijn of haar eigen tempo mee kan doen.

Er zijn ook verschillende activiteiten en je mag zelf weten waar je aan mee wilt doen. Je kunt bordspelletjes spelen zoals Monopoly, er wordt een quiz gehouden waar je in kleine groepjes samenwerkt en er is ook nog een disco. Verder is er natuurlijk genoeg drinken en zelfs bier voor iedereen die oud genoeg is.

De muziek staat niet te hard en er zijn niet teveel flitsende lichten zodat het ook niet al te druk voor iedereen wordt.

Als je liever wilt toekijken en afwachten tot iemand misschien op jou afstapt, is dat ook goed.

Vind je het eng om alleen te gaan? De eerste keer mag je iemand meenemen, zoals een broer(tje), zus(je), een vriend of vriendin, diegene moet natuurlijk wel ook entree betalen.

Het Kafé is wel bedoeld voor jongeren, dus ouders of volwassen begeleiders mogen er niet bij zijn. Ouders kunnen wel op de begane grond wachten en ondertussen iets drinken, dus je kunt ook altijd weg wanneer je wilt als het je bijvoorbeeld allemaal teveel wordt.


Programma avond

20:00-20.30 Welkom, de deur gaat open (iedereen krijgt een naamsticker)
20:30 Activiteit
21.00 Disco in de bar (zaal 5)
De 2 rustige ruimtes zijn open, spelletjes zijn aanwezig (zaal 6 & 7) Zo mogelijk is op de begane
grond de biljartruimte open
23.00 Muziek gaat uit
23.30 Einde avond

Voor wie?

Het Auti kafé is voor jongeren met ASS met een normale tot hogere intelligentie die tussen de 13 en 25 jaar oud zijn. Begeleiding, zoals een maatje, vriendje, broertje of zusje, mag de eerste keer meekomen (wel graag entree betalen). Ouders Het Auti kafé is bedoeld voor de jongeren. Op de begane grond van Glinstra State is er gelegenheid om iets te drinken voor ouders die willen wachten.

Kosten

Entree: €5,-
Drankjes: glas€1,-/flesje(bier)€1,50
(Contant betalen, pinnen niet mogelijk)

Verzoekjes

- Wil je er aan denken je legitmatie mee te meenemen.
- Wil je ons bij binnenkomst een telefoonummer geven, wat we kunnen bellen als dat nodig is.